more from
Geenger Records
We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Iza na​š​ih zidova

by Šajzerbiterlemon

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

  You own this

   

1.
Zidovi 02:44
Iza naših zidova Imamo pitanja Ostaće skrivena Do novog svitanja Iza naših zidova Odgovor tražimo Dok iznad ulica Stoji ništavilo Ne možeš ih videti! Iza naših zidova Imamo pitanja Čekamo dolazak Novoga svitanja Čekamo dolazak novoga svitanja Ne možeš ih videti!
2.
Ponekad sanjam prečudne stvari Opasne igre vode nas dole Želim da čovek s nožem u ruci Ubije sve moje idole Čovekove krvave ruke Imaju neke drugačije boje Opasne igre, duboke noći Sve što vidim samo je moje! Tamo gde čovek upravo stoji Ne može više biti ni jedan Poslednji pozdrav idolima mojim Sve su to samo prečudni snovi
3.
Jači 04:18
Prolaze prazne godine u magli Reci mi da dišeš, reci da si živ Prolaze prazne godine u magli Šta ćeš da radiš sa tim? Šta ćeš da radiš sa tim!? Nikada više te godine prazne Svi kao jedan iskaljuju bes Nikada više sve godine prazne Jači smo nego ikada pre Jači smo nego ikada pre!
4.
Mrak 02:38
Ja stojim u mraku već deseti dan I tonem polako u duboki san Ja stojim u mraku već deseti dan I tonem polako u duboki san Ja sam tvoj odraz u staklu Stani uz mene i gledaj u mrak Samo da ne bih stajao sam Stani uz mene i gledaj u mrak Samo da ne bih stajao sam Ja sam tvoj odraz u staklu Pusti mrak kroz mene Pusti sve što možeš Svako ko makar proba da priđe Biće ponovo rođen
5.
Stvori me 03:16
Ti si moj lek Osećam da ne postojim Hajde, stvori me Baš mi to nedostaje Ti si mi svet Ti me teraš da se borim Hajde stvori me Baš mi to nedostaje Ref Hajde, stvori me Osećam da ne postojim! Da li misliš da je dosta? Da li misliš da je kraj?
6.
Kroz dim 03:57
Trenutak ništavila Preseca se nit Oči se zatvaraju I raspada se zid Vučem se kraj njega U bezdan silazim Kada se dovučem Ja opet biću živ Zid će biti srušen Kad oči otvorim Slabašno se vučem i nestajem kroz dim Zid će biti srušen, kad oči otvorim!
7.
Metak 04:04 video
Pokušaću da izvučem Metak ili dva iz čela Ako padnem i ne uspem Raspašću se na dva dela Ti i ja u čet'ri zida Ništa više nije isto Stavio sam prst na čelo Kad si izvadila pištolj Ako padnem i ne uspem...
8.
Sneg 04:29 video
Deca što zure u sneg Kreću na dugački let Polako se bude iz sna Oluja se spušta na grad Ja samo zurim u sneg Samo zurim u sneg Sa belog, nevinog tla Nestaće snega za nas Dete se vraća u san Da zuri u sunčani zrak

about

"Iza naših zidova" se formirao tokom 2017. i 2018. godine. Snimljen je, miksan i masterovan od septembra do decembra 2018. godine u studiju Digimedia u Beogradu.U ovaj talas sirove energije je utkano sve ono najiskrenije i najdublje iz nas, sve ono što ne umemo da kažemo nikako drugačije nego ovako. Hvala svima koji su bili tu, svima koji su tu sada i onima koji tek dolaze.

"Iza naših zidova" (Behind Our Walls) was formed during the years 2017. and 2018. It was produced, mixed and mastered from September to December 2018. in "Digimedia" studio in Belgrade. We have put our deepest and most honest thoughts in this wave of raw energy, thoughts that we can't show or say in any other way except like this. Thanks to everyone who have been there, to all of you who are here now, and to the ones who have yet to come.

Produkcija, miks master: Goran Crevar
Snimatelji: Marko Mitrović, Aleksa Račić
Gosti na pesmi "Sneg": mali "šajzerbiterhor" formiran specijalno za tu priliku
Dizajn omota: Vukadin Filipović
Fotografija na omotu: Jana Anđić

Izdavač: Geenger records

Šajzeri su:
Ana Đurović - bubnjevi
Mario Marković - bas, prateći vokal
Jovan Sibinović - gitara,vokal

credits

released May 10, 2019

GNGR072

license

all rights reserved

tags

about

Šajzerbiterlemon Belgrade, Serbia

Garage-punk band from Belgrade, Serbia, formed in 2014.

contact / help

Contact Šajzerbiterlemon

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account